Previous slide
Next slide
Glasimport Greenhouses Partner Logo Interfloat
Glasimport Greenhouses Partner Logo GMB
Thumbnail
Video afspelen

De Interfloat Corporatie is een onafhankelijk familie bedrijf en is sinds 1982 een leverancier voor het Europese solar glas. Als eerste Europese importeur van solar glas hebben zij continu geïnvesteerd in onderzoek naar vernieuwende producten, nieuwe glas structuren en hoge prestatie coating- technologie. In 2007/2008 veranderden zij van een handelsmaatschappij naar een producent en betrouwbare investeerder in GMB (Glasmanufaktur Brandenburg) in Brandenburg Duitsland. Sinds 2013 tevens producent van Vetrasol low-iron diffuus glas voor de glastuinbouw in samenwerking met Glasimport Greenhouses.

Glasimport Greenhouses AVAG
AVAG is dé organisatie waar Nederlandse bedrijven samenwerken op het gebied van integrated growing systems, componenten en bijbehorende service. AVAG ondersteunt haar leden op het gebied van kwaliteit, innovatie en internationalisering. Bedrijven aangesloten bij AVAG staan garant voor hoge kwaliteit, afgestemd op markt en klimaat.
Bouwend Nederland vakgroep glas

Vakgroep GLAS maakt zich sterk voor de collectieve belangen van haar leden op sociaal en technisch gebied. Daarnaast voorziet zij hen van een verscheidenheid aan informatie. Vakgroep GLAS is het eerste aanspreekpunt voor werkgevers die actief zijn in de vlakglasbranche.

Ingeschreven voor de nieuwsbrief!

U zult spoedig een mail ontvangen met daarin de bevestiging van uw inschrijving. Deze mail kan zich in uw spam inbox bevinden.
U kunt zich op elk moment afmelden via de afmeldlink in de nieuwsbrief.