Previous slide
Next slide

Al bijna 60 jaar gespecialiseerd in glas voor de tuinbouw. 

Onze organisatie heeft over de jaren veel kennis verkregen over tuinbouwglas en de wereldwijde toepassingen ervan. Kennis die wordt gebruikt als basis voor verdere ontwikkelingen op het gebied van lichtdoorlatendheid en duurzaamheid.

Samen met onze fabrikanten, afnemers en kennisorganisaties zoals de Wageningen University & Research, verfijnen wij telkens de eigenschappen van ons tuinbouwglas voor nóg betere resultaten, bijvoorbeeld door het aanbrengen van speciale AR-coatings. Specifieke kennis die wij delen met onze afnemers. 

Tevens hebben wij een ruime hoeveelheid glas in onze magazijnen (circa 2.200m2). En met onze twee snijlijnen zijn wij hierdoor in staat snel te kunnen leveren.

Glasimport is daarnaast een onafhankelijke- en allround leverancier van bouwglas voor de glashandel. Wij zijn al decennia lang de spil tussen de glasfabrikanten en Europese glashandel. Door onze onafhankelijke status kunnen wij inkopen bij alle glasproducenten zowel in Europa als daar buiten. Wij leveren glas rechtstreeks vanaf de producent naar de klant of vanuit het magazijn.

Kantoor Glasimport Greenhouses Kwinsheul
Kantoor Glasimport Greenhouses Kwintsheul

Ingeschreven voor de nieuwsbrief!

U zult spoedig een mail ontvangen met daarin de bevestiging van uw inschrijving. Deze mail kan zich in uw spam inbox bevinden.
U kunt zich op elk moment afmelden via de afmeldlink in de nieuwsbrief.